BETOVEREND BHUTAN

Koninkrijk van Bhutan


Ingeklemd tussen China, India en de toppen van de Himalaya ligt een goed bewaard reisgeheim: een boeddhistisch koninkrijk dat bestaat uit majestueuze kloosters, glooiende heuvels en smaragdgroene rijstvelden. In het land van de donderdraak is industrie nog onbestaande, maar volgens de vorst is het bruto nationaal geluk een van de hoogste ter wereld.

Na een rustgevende nacht in Delhi, India, vliegt u tijdens deze avontuurlijke incentivereis over de besneeuwde Mount Everest naar Thimpu, de enige hoofdstad ter wereld zonder hoogbouw of verkeerslichten. Tussen de houten huizen, kraampjes met kostbaar handwerk en bewoners in traditionele kleding lijkt het alsof u rondwandelt in een filmdecor. ‘s Avonds verwelkomt het nieuwe luxehotel Taj Tashi, gebouwd in traditionele stijl, u en uw gezelschap met een diner begeleid door muzikanten.

De volgende dag rijdt u langs 108 stoepa’s naar de oude winterhoofdstad, waar u via een hangbrug de majestueuze 17de-eeuwse kloosterburcht Phunaka Dzong bereikt. Na een gastvrije lunch in de stad bent u klaar om met een raft de kolkende “moederrivier” te bedwingen. Adrenaline in overvloed!

De volgende dag ruilt u het panorama van rafelige bergtoppen en woeste stromen in voor de lieflijk bosgroene vallei van Paro. Daar dingt u mee naar de beker in een wedstrijd boogschieten, de nationale sport van Bhutan. Na een banket met deelnemers en supporters kunt u van gedachten wisselen met de geestelijke leider. Ook uw luxueuze hotel in Paro is bijna bovenaards: het volledige interieur met beschilderd houtsnijwerk is helemaal handgemaakt.

Maar het hoogtepunt van uw reis volgt de dag daarna: langs een kronkelend pad klimt u naar 3.500 meter hoogte, waar het Tiger’s Nest-klooster op een klif balanceert tussen kleurrijke gebedsvlaggen. Vooraleer u weer naar huis vliegt, stopt u in Delhi om met een fietsriksja de winkelbazaars en het Werelderfgoed te verkennen.

Kortom: dit is niet zomaar een reis, dit is een ervaring die u voor de rest van uw leven meedraagt.

Galerij

TCBI is kiezen voor

De betrouwbare partner

  • Beste kwaliteit, beste prijs
  • Betrouwbare en solide leveranciers
  • Uitstekende service
  • Specialist & generalist
  • Wij laten niemand in de steek
  • Ongelooflijke ervaringen
  • Creatieve reisvoorstellen
  • Op maat van uw budget
  • The sky is the limit voor uw bestemming
  • Jarenlang marktleider

Volg ons

News

The Ark 2020 is coming ...

Europa's meest gewilde cruise festival is terug.

Nieuw op Instagram

Volg ons op Instagram

Testimonials

Graag zou ik jullie nogmaals willen bedanken voor het uitzonderlijk werk dat jullie hebben geleverd voor het incentive project. Het was een project dat niet gemakkelijk was en dit met een scherpe deadline. Dankzij jullie professionalisme hebben onze klanten een reis beleefd die beantwoordt aan wat we hadden gehoopt en dit heeft onze commerciële band met hen versterkt. Ik was echt onder de indruk van de aandacht voor detail en de perfecte organisatie van dit voor ons belangrijke evenement. Voor mij was deze editie “vlekkeloos” en dat vonden onze klanten ook.

Jean-Louis Dedisse - AB InBev

Reeds meermaals samengewerkt en steeds een positieve ervaring. Super organisatie en fijne, professionele begeleiding.  Een echte aanrader!

Philippe Mertens, Beherman Group